Вітамо переможця Міжрегіонального конкурсу дитячої листівки "Від перлинок Слобожанщини до родзинок Закарпаття"!

До Року культурної спадщини в Європі (Year of Cultural Heritage) комунальним закладом "Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва" Закарпатської обласної ради і обласним комунальним закладом "Харківська обласна бібліотека для дітей" за підтримки департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації та управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації започатковано Міжрегіональний конкурс дитячої листівки "Від перлинок Слобожанщини до родзинок Закарпаття".

Метою конкурсу було, виховання любові до Батьківщини, формування у підростаючого покоління громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості, поваги до культурної спадщини й традицій Слобожанщини та Закарпаття, розвиток творчого потенціалу дітей, підвищення значення дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації дітей. Також, завданням конкурсу є розвиток міжрегіонального культурного партнерства між бібліотеками Закарпатської і Харківської областей та налагодження на творчих засадах діалогу між дітьми Сходу й Заходу України.

Тема конкурсу – матеріальна (споруди, пам’ятники, будівлі) та не матеріальна культурна спадщина регіонів (традиції, свята, звичаї, ремесла). Листівка повинна бути оригінально оформленою та за змістом відповідати темі конкурсу.

Серед учасників конкурси були вихованці РЦДЮТ, зразкового гуртка образотворчого мистецтва "Студія Відродження" - Маляр Нікіта, керівник Удовиченко Н.Л.

Маляр Нікіта став пререможцем Міжрегіонального конкурсу дитячої листівки "Від перлинок Слобожанщини до родзинок Закарпаття"!

Вітаємо юного творця, та неймовірно талановитого вихованця зразкового гуртка "Студія Відродження"!

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.